Foredrag: Personlig gennemslagskraft

Kender du det, at du er forberedt på, hvad du skal sige, men føler dig overrumplet af situationen så du fremstår vag, og dit budskab bliver ikke taget alvorligt? Kan du genkende følelsen af, at noget står i vejen for, at du trænger kraftfuldt igennem med dig selv og dit budskab? Dit kropssprog spiller en væsentlig rolle for, hvordan dine budskaber opfattes. Folk med en overbevisende fremtoning har høj gennemslagskraft, og det fordobler effekten af deres kommunikation.

Gennemslagskraft er noget alle kan lære. Det handler bl.a. om at fastholde blikket, fylde mere ved at bruge arme og hænder, bruge fingre bevidst til at understrege vigtigheden, og holde mange pauser.

Foredraget giver dig otte kropssproglige teknikker og fire retoriske virkemidler som resulterer i højere gennemslagskraft. Teknikkerne er lette at anvende, og derfor opnår man meget hurtigt resultater, og får mere effekt med sin kommunikation.

Foredraget er aktivt, og der vil være små korte øvelser, hvor I prøver teknikkerne af to og to. I  bliver bedt om at filme hinanden, så I kan se forskellene selv.

Foredraget vinkles til jeres målgruppe. I foredraget integrerer jeg eksempler fra jeres hverdag, så pointer og teknikker føles relevante og vedkommende.  

Målgrupper :

Ledere, som ønsker at sælge svære budskaber overbevisende. Tillidsmænd, som ønsker til at være vedholdende, når ledelsen skal overbevises om nye tiltag. Sælgere, som ønsker en troværdig og rolig fremtoning, så de lykkes med at vinde kundernes tillid. Kvinder i mandsdominerede miljøer, som oplever at det er svært ved at trænge igennem. Undervisere som gerne vil have mere gennemslagskraft i undervisningslokalet.Praktisk:

Varighed: 75 minutter

Pris

Fra 15.000 kr eks moms.

Eks evt. materiale.

Lene Kobbernagels foredrag for 250 ledere på vores ledelsestræf 2018 blev modtaget med stor interesse og begejstring. Lederne har meldt tilbage, at pointer var relevante og brugbare for de kommunikationsudfordringer, vores ledere står med i deres dagligdag. Vi har efterfølgende kun fået positive tilbagemeldinger.
— Kirsten Overgaard-Back, Danske Gymnasier
Meget nærværende - også i kraft af hendes forudgående kontakt for at gøre foredraget aktuelt. Den eneste feedback jeg har modtaget udover ros er, at man godt kunne have brugt mere tid i Lenes selskab ... hvilket vel egentlig også er ros!
— Kim Kristiansen, Danmarks Lærerforening

Send os gerne et oplæg:

Navn
Navn
Skriv gerne dit telefonnummer. Så ringer jeg dig op. Og skriv gerne hvis I ønsker det skal foregå på en bestemt dag - så tjekker jeg kalenderen med det samme.