Foredrag: Overbevisende fremtoning

Forestil dig, at du er inviteret til middag. Værterne har brugt flere dage på at forberede et gourmetmåltid til dig – men de serverer herlighederne på en paptallerken. Er vi enige om, at den tarvelige anretning trækker måltidets samlede kvalitet gevaldigt ned? Sådan er det også med din fremtoning. Du kan være nok så forberedt og nok så fagligt dygtig. Hvis din fremtoning diskvalificerer dig og det, du siger, trænger du aldrig igennem til andre menneskers beslutningssystem.

Overbevisende fremtoning præsenterer et katalog af kropsproglige og retoriske virkemidler, der giver dig en sikker, troværdig og personlig fremtoning. Via videoklip får du et nuanceret billede af, hvad der gør personer overbevisende at se på – og hvad der omvendt efterlader et dårligt indtryk. Foredraget giver dig en række konkrete teknikker og metoder, du kan gå direkte hjem foran spejlet og træne. Blandt andet ”Power House”, som er otte kropssproglige og fire retoriske virkemidler, der forvandler en usikker, anonym performance til en fængende og personlig performance.

Praktisk:

Varighed: 60, 75 eller 90 minutter

Der vil være små øvelser, hvor deltagerne prøver ting af på egen krop.

Skræddersyet:

Få inkluderet eksempler fra jeres hverdag.

Pris:

Fra 15.000 kr

Send os gerne et oplæg:

Navn
Navn
Skriv gerne dit telefonnummer. Så ringer jeg dig op. Og skriv gerne hvis I ønsker det skal foregå på en bestemt dag - så tjekker jeg kalenderen med det samme.