Målrettet træning i overbevisende fremtoning og formidling

Ledige pladser på åbent hold til januar/februar 2020. Individuelle forløb. Træning af hele teamet. Træning af ledergruppen.


op-paa-oelkassen.png

Min bog: Op på ølkassen

"Op på ølkassen indeholder en værktøjskasse til arbejdet med de bløde kommunikationsdiscipliner så som kropssprog, fortællinger, metaforer og oneliners. Den indeholder 40 konkrete og anvendelige virkemidler, forstærker og forlænger effekten af det, du siger.


Teknikker

HVAD SKAL JEG GØRE AF MINE HÆNDER? Jeg har stort set aldrig trænet nogen, uden at vi har øvet tunge, varige hænder. Alle kan bruge det; topchefen, sælgeren og skolelæreren.

RYD BORDET FORAN DIG OG FÅ GRATIS GENNEMSLAGSKRAFT. Det giver gennemslagskraft at sidde ved en ryddet, tom flade. Det signalerer ro.

SKAB KONTAKT MED KORRIDOREN. Gode talere er dygtige til på få sekunder at skabe intime rum med deres publikum. Det gør de blandt andet ved at lave korridorer med deres blik.

STRAKTE FINGRE TILFØRER KRAFT TIL DIN FREMTONING. Taler du med strakte eller krøllede fingre?


Artikel: Kvinder taler pænt, mænd taler power

Superhero-5.png

Har du et udpræget feminint kropssprog, er der fare for, at du ubevidst spiller magten over i hænderne på dine samtalepartnere og underminerer din egen troværdighed. Men du kan øve dig i at skrue op for dine maskuline kropsprogsmarkører og vinde magten tilbage.


Referencer

10-novo.png

“Lenes kommunikationstræning er effektiv til at gøre strategiske budskaber konkrete og forståelige for de næste led i organisationen. Vi har brugt Lene til at træne vores øverste ledelsesteam i at omsætte vores strategi til enkle budskaber og fortællinger, man kan forstå og føle for.”

Katrine Bitch Møller
HR Business Partner
Novo Nordisk

01-simcorp.png

“We enjoyed Lene's body language and presentation training with our senior management team. Her methodology is very logical, easy to memorize and fun to apply. It was fun to see how we improved within a few hours. We will continue to work with her.”

Jochen Mueller
Executive VP

12-modst.png

”Vores ledere på direktionsniveau oplevede, at de fik virkelig meget ud af din undervisning, og tilkendegav, at de vil bruge den viden og de værktøjer, du præsenterede, fremadrettet.”

Kamilla Heden Henningsen
Kontor for ledelsesudvikling
 Moderniseringsstyrelsen

11-danske-gymnasier.png

“Lene Kobbernagels foredrag for 250 ledere på vores ledelsestræf 2018 blev modtaget med stor interesse og begejstring. Lederne har meldt tilbage at pointer var relevante og brugbare for de kommunikationsudfordringer, vores ledere står med i deres dagligdag. Vi har efterfølgende kun fået positive tilbagemeldinger.”

Kirsten Overgaard Bach
Vicedirektør
Danske Gymnasier

02-danske-bank.png

“I mine 36 år i Danske Bank har jeg været på et hav af salgs- og personlighedskurser, men de her to dage har været helt outstanding og fantastiske. Her fik JEG virkelig noget personligt brugbart, og du formidler det så hamrende professionelt, jordnært og forståeligt.”

Carsten Ellermann
Danske Bank

ørsted.png

“Jeg har fået utroligt meget mere gennemslagskraft, når jeg præsenterer for større forsamlinger. Dertil også en helt anden selvtillid i forhold til at kommunikere med seniorfolk i forretningen.”

Tobias Erhardt, Strategy Consultant, Ørsted.

Maker.png

At tale langsommere, have bedre øjenkontakt og bedre kropssprog har hjulpet mig meget med vigtige forretningsmøder

Rune Christensen

CEO, Maker

03-implement.png

”Jeg blev i stand til at trænge klart igennem med mit hovedbudskab på en enkel, seriøs og humoristisk måde. Resultatet var, at jeg lykkedes med at give publikum så enkle og klare billeder af essensen af budskabet, at de mere end ti måneder efter, stadig kan huske nogle af de vigtigste pointer fra oplægget"

Pernille Koch Erichsen
Seniorkonsulent
Implement Consulting Group


Logo+liste+2019.jpg